Werken bij XLLease

Werken bij

XLLease

Komt u werken bij XLLease?
Gaat uw hart sneller kloppen van auto’s en komt u uit de omgeving Apeldoorn. Heeft u affiniteit met de automotive branche en wilt u graag werken bij een leasemaatschappij? Dan zijn we bij XLLease op zoek naar u!


Over XLLease
XLLease is een multimerk leasemaatschappij in zakelijke mobiliteit. Dat betekent dat men bij ons een auto kan leasen uit een zeer uitgebreid merkenaanbod. We opereren met name in het oosten van Nederland, spreken de taal van onze markt en denken graag mee met de klant in oplossingen op de langere termijn. XLLease is gevestigd in Apeldoorn. We hebben de ambitie om de nummer 1 mobiliteitspartner te worden van Oost Nederland. XLLease is onderdeel van Volkswagen Pon Financial services, de 3e leasemaatschappij van Nederland.

Binnen XLLease hechten aan een open cultuur waarin ruimte is voor nieuwe collega’s die weten van aanpakken en voor wie flexibiliteit, transparantie en verantwoordelijkheid vanzelfsprekend zijn.
Pascal Nanninga
''Bij XLLease zijn we doorlopend bezig zijn om onze dienstverlening te verbeteren. Het is mooi om te zien hoe je als medewerker, met hulp van feedback van klanten, invloed hebt op de werkwijze.''
Werken bij XLLease

Birgit Voorhorst
''Bij XLLease hebben we korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. We hebben oog voor de juiste/passende leasemogelijkheden die écht bij de klant passen.''

Werken bij XLLease
Brandstory
Onze

Als leasepartner in zakelijke mobiliteit opereren wij regionaal, maar zijn we landelijk actief. Met kennisgedreven en betrokken adviseurs willen wij de nummer 1 mobiliteitspartner zijn van ondernemend Oost-Nederland. Wij spreken de taal van de markt én de regio, zijn helder en kijken naar de lange termijn. Wij zijn altijd dichtbij en staan klaar als het eens moeilijk mocht worden. Dat doen we met oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Als lokale partner in mobiliteit  combineren wij dit met de kennis, kunde en inkoopkracht van een top 3 speler: Volkswagen Pon Financial Services. Kortom, the best of both worlds.

Missie
XLLease levert lease oplossingen en mobiliteitsadvies voor de zakelijke markt. Dit combineren we met persoonlijke en hoogwaardige dienstverlening. Wij analyseren uw mobiliteitsbehoefte en bieden een complete oplossing voor de korte of lange termijn, merkonafhankelijk en gedreven door uw onderneming.

Visie
Door verduurzaming vraagt de markt om een bredere kennispartner op het gebied van mobiliteit.

 

Zie jij jezelf werken bij XLLease? Bekijk onze openstaande vacatures.