VWPFS staat voor vertrouwen en groei

Lees waarom onze medewerkers VWPFS zo'n fijne organisatie vinden. 

Onze kernwaarden zijn stevig verankerd in ons bedrijf en we werken elke dag hard om dat ook zo te houden. Werkplezier is iets wat wij samen creëren, met onze collega’s en met de klanten. Bekijk hier het uitgebreide rapport. 

 

Vertrouwen
Vertrouwen is de sleutel tot onze samenwerking en ons streven om toekomstbestendig te blijven. Daarom is vertrouwen sterk verankerd in onze kernwaarden.
Betekenisvolle waarden
Onze kernwaarden zijn de basis voor ons dagelijks gedrag bij VWPFS en helpen ons om onze missie als betrouwbare partner in financial services en vernieuwer in mobiliteit waar te maken.
Effectief leiderschap
Onze 500 medewerkers werken elke dag gedreven om marktleider te worden in zero emission mobility. Effectief leiderschap helpt ons deze doelen te bereiken, als onderdeel van een doordachte organisatiestructuur.
Maximaliseren van ieders potentieel
VWPFS biedt een veilige en uitdagende werkomgeving waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen en creativiteit en innovatievermogen worden gestimuleerd.
Innovatiekracht
We motiveren elkaar om te verbeteren en te innoveren in onze processen. Daarbij geven we elkaar ruimte, verantwoordelijkheid en vertrouwen.
Gedurfd leiderschap
Duurzaam groeien is ons doel, geen eenmalige actie maar een solide basis voor de toekomst.

Volkswagen Pon Financial Services een Great Place to Work

Ons bedrijf is in 2024 voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Great Place to Work. Uit het onderzoek is gebleken dat onze medewerkers een sterke band hebben met elkaar, trots zijn op onze organisatie en zich veilig en gewaardeerd voelen. Hierdoor voelen ze zich 100% op hun gemak om zichzelf te zijn. Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers, zij zijn de essentie van ons bedrijf en daarom zorgen we goed voor hen. We bieden onze medewerkers diverse voordelen zoals een heerlijke lunch in ons restaurant, een ruim budget om een comfortabele thuiswerkplek in te richten en verschillende activiteiten en traktaties om hen te verrassen.

Hoofdkantoor VWPFS