De voordelen van werken bij VWPFS

Bij Volkswagen Pon Financial Services werk je met ongeveer 550 collega’s aan ons doel om marktleider te worden op het gebied van ‘Zero Emission’ Mobiliteit. Dit betekent niet alleen werken in een dynamische omgeving waarin we continu op zoek zijn naar verbetering, maar ook in een innovatieve omgeving waarin je wordt uitgedaagd om te kijken naar de toekomst. Van buiten lijken we een formele organisatie, maar niets is minder waar. We werken in een informele sfeer waarin je jouw ideeën kunt uiten en je open en eerlijk je mening kunt geven.

Wat krijg je daarvoor terug?

We bieden jou een marktconform salaris dat past bij jouw functie. Dit salarisvoorstel is gebaseerd op jouw kennis, competenties en ervaring.

Naast het salaris willen we je graag extra belonen voor jouw harde werk. Je ontvangt daarom ieder jaar een bonus, deels op basis van jouw persoonlijke prestaties en deels op basis van de prestaties van Volkswagen Pon Financial Services.

Verder ontvang je:

  • Een vaste 13e maand
  • Standaard 27 vakantiedagen en 5 ATV dagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek
  • 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Een laptop van HP
  • Flexibele werktijden en, wanneer je functie het toelaat, de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Leren via de FS Academy Online
  • Sporten via PonFit (www.ponfit.com)
  • Korting op onze producten

Ontwikkelen en doorgroeien

De organisatie en de verschillende functies zijn volop in beweging. Daarom stimuleren wij ook jouw vooruitgang! Met je leidinggevende ben je regelmatig in gesprek over doelstellingen en je persoonlijke ontwikkeling. Specifieke opleidingswensen bespreek je dan ook met je leidinggevende. Daarnaast kan je onbeperkt, en op ieder gewenst moment, gebruik maken van verschillende online trainingen in de FS Academy Online. Ook organiseren we jaarlijks een aantal vaste trainingen, workshops en kennissessies.

Vitaliteit

Gezond en fit aan het werk vinden wij belangrijk. In ons werkcafé kun jij iedere dag vers bereide maaltijden kopen. Daarnaast ligt er dagelijks gratis fruit voor je klaar. Ook organiseren we healthchecks en kan je sporten via PonFit.

Ontspanning

Naast inspanning ook tijd voor ontspanning! De personeelsvereniging organiseert een aantal leuke activiteiten per jaar, zoals uitjes naar pretparken als de Efteling en Moviepark Germany, dineren bij Proef Amersfoort en nog veel meer! Daarnaast hebben wij een Playstation gameroom, waar we af en toe wedstrijden organiseren en worden er jaarlijks een aantal borrels, een feestelijke nieuwjaars kickoff en zomer BBQ georganiseerd.

Korting op Private Lease en meer

Bij Volkswagen Pon Financial Services kan je gebruik maken van verschillende kortingsregelingen:

Private lease

Werken bij Volkswagen Pon Financial Services betekent natuurlijk korting op een private lease contract! Je rijdt een auto via de private leaseregeling met een korting tot € 500 per jaar en kunt kiezen uit een Volkswagen, een SEAT, een ŠKODA of een Audi. Het inruilen van ATV dagen maakt het nog voordeliger om een nieuwe leaseauto te rijden. Je kunt de jaarlijkse korting ook gebruiken bij de aanschaf van een Gazelle fiets.

Huurauto EasyRent

EasyRent is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services en wanneer je bij ons werkt kan je voor eigen gebruik met 30% korting een auto huren bij EasyRent.

Verzekering

Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve korting op een zorgverzekering bij ONVZ. Je ontvangt 10% korting op jouw basisverzekering, 15% korting op je aanvullende verzekering en een werkgeversbijdrage van € 40,- per maand.

Zie jij jezelf al werken bij Volkswagen Pon Financial Services?

Kijk snel of er een vacature voor je tussen zit