Voordelen van werken bij VWPFS
Bij Volkswagen Pon Financial Services werk je met ongeveer 550 collega’s aan ons doel om marktleider te worden op het gebied van ‘Zero Emission’ Mobiliteit. Dit betekent niet alleen werken in een dynamische omgeving waarin we continu op zoek zijn naar verbetering, maar ook in een innovatieve omgeving waarin je wordt uitgedaagd om te kijken naar de toekomst. Van buiten lijken we een formele organisatie, maar niets is minder waar. We werken in een informele sfeer waarin je jouw ideeën kunt uiten en je open en eerlijk je mening kunt geven.

Wat krijg je daarvoor terug?
We bieden jou een marktconform salaris dat past bij jouw functie. Dit salarisvoorstel is gebaseerd op jouw kennis, competenties en ervaring. Naast het salaris willen we je graag extra belonen voor jouw harde werk. Je ontvangt daarom ieder jaar een bonus, deels op basis van jouw persoonlijke prestaties en deels op basis van de prestaties van Volkswagen Pon Financial Services.

Verder ontvang je:
  • Standaard 20 vakantiedagen en 5 ATV dagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek.
  • 19,65 tot 20,48 % individueel keuzebudget; uit te betalen wanneer jij wenst, of te gebruiken om extra vakantiedagen te kopen, of fiscaal aantrekkelijk uit te geven aan opleidingsmogelijkheden of een leasefiets.
  • Een bonus gekoppeld aan de prestatie van de organisatie en jouw persoonlijke prestatie.
  • Reiskostenvergoeding / thuiswerkvergoeding.
  • 900 euro budget om jouw thuiswerkplek in te richten, te besteden in de speciale Cool Blue VWPFS thuiswerkwinkel.
  • Een laptop van HP.
  • Flexibele werktijden en, wanneer je functie het toelaat, de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Leren via de FS Academy Online.
  • Korting op onze producten.
VWPFS koffie volkswagen

De voordelen van werken bij Volkswagen Pon Financial Services

VWPFS Doorgroeimogelijkheden
Ontwikkelen en doorgroeien
De organisatie en de verschillende functies zijn volop in beweging. Daarom stimuleren wij ook jouw vooruitgang! Met je leidinggevende ben je regelmatig in gesprek over doelstellingen en je persoonlijke ontwikkeling. Specifieke opleidingswensen bespreek je dan ook met je leidinggevende. Daarnaast kan je onbeperkt, en op ieder gewenst moment, gebruik maken van verschillende online trainingen in de FS Academy Online. Ook organiseren we jaarlijks een aantal vaste trainingen, workshops en kennissessies.
VWPFS vitaliteit
Vitaliteit
Gezond en fit aan het werk vinden wij belangrijk. In ons werkcafé kun jij iedere dag vers bereide maaltijden kopen. Daarnaast ligt er dagelijks gratis fruit voor je klaar. Ook organiseren we healthchecks en kan je sporten via PonFit en met korting bij Van der Valk Vitaal op loopafstand van kantoor. Bovendien heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve korting op een kwalitatief sterke zorgverzekering bij ONVZ of Zilveren Kruis Achmea. Je ontvangt 15 tot 20% korting op je aanvullende verzekering en een werkgeversbijdrage van € 40,- bruto per maand.
VWPFS ontspanning
Ontspanning
Naast inspanning ook tijd voor ontspanning! De personeelsvereniging organiseert een aantal leuke activiteiten per jaar, zoals uitjes naar pretparken als de Efteling en Moviepark Germany, dineren bij Proef Amersfoort en nog veel meer! Daarnaast hebben wij een Playstation gameroom, waar we af en toe wedstrijden organiseren en worden er jaarlijks een aantal borrels, een feestelijke nieuwjaars kickoff en zomer BBQ georganiseerd.

Nog meer extra voordelen voor medewerkers

VWPFS voordelen
Individueel keuzebudget
Bij Volkswagen Pon Financial Services vinden we het belangrijk dat je aan het stuur zit van je eigen loopbaan. Dat betekent ook dat we je graag keuzevrijheid geven in je arbeidsvoorwaarden. Met het individueel keuzebudget, waarbij je 19,65% tot 20,48% van je jaarsalaris extra uitgekeerd krijgt, kan je zelf besluiten wanneer je dit geld uit wil keren. Je kan van dit geld ook extra vakantiedagen kopen, sparen voor een sabbatical of het investeren in extra pensioenwaarde. Ook bestaat er de mogelijkheid dit bedrag fiscaal aantrekkelijk uit te geven aan een opleiding of een leasefiets. De samenstelling van 19,65% tot 20,48% van het bruto jaarsalaris bestaat uit 8% vakantietoeslag en een 13e maand en de waarde van 8 tot 10 vakantiedagen.

Korting op eigen producten

Werken bij Volkswagen Pon Financial Services betekent natuurlijk korting op een private lease contract! Je rijdt een auto via de private leaseregeling met een korting tot € 500 per jaar en kunt kiezen uit een Volkswagen, een SEAT, een ŠKODA of een Audi. Het inruilen van ATV dagen maakt het nog voordeliger om een nieuwe leaseauto te rijden. Je kunt de jaarlijkse korting ook gebruiken bij de aanschaf van een fiets van Gazelle, Union, Kalkhoff, Focus, Cervélo, of Santa Cruz Voor ieder wat wils dus!

Verzekering
Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve korting op een zorgverzekering bij ONVZ. Je ontvangt 15 tot 20% korting op je aanvullende verzekering en een werkgeversbijdrage van € 40,- per maand. Ook voor overige verzekeringen zijn er diverse kortingen waar je aanspraak op kunt maken.

Meer weten of direct solliciteren?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Lees dan hier hun verhalen.

Of bekijk direct ons openstaande vacatures en stageplaatsen en wie weet heb jij straks een nieuwe baan!