Over Volkswagen Pon Financial Services

Wie wij zijn

Volkswagen Pon Financial Services. Ooit opgericht als Volkswagen Bank om klanten in staat te stellen een Volkswagen te kopen. Nu, ruim 55 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een financiële speler van topformaat. Voor vele automerken. Daar werken we samen met importeur Pon en het dealernetwerk keihard aan. Maar onze droom reikt verder, het is tijd voor een volgende stap. We willen de grootste financieel specialist van Nederland worden op gebied van mobiliteit.

Onze afkomst bepaalt onze toekomst. Met Volkswagen Financial Services AG (60%) en Pon (40%) als moederbedrijven zijn we geboren en getogen met een autohart. Autogekken zijn we. Op een aanstekelijke manier. Dat autohart heeft er ook voor gezorgd dat we nu alles weten van mobiliteit. Elke mobiliteitsbehoefte haarscherp herkennen, precies weten waar de oplossing ligt. En met een ruime keuze in merken, financiële diensten én samenwerking met onze partners is daarom geen mobiliteitsvraag ons te gek. Voor iedereen hebben wij het ideale mobiliteitsplaatje. Dat maakt ons anders dan anderen.

De voordelen van werken bij VWPFS

We vinden het belangrijk om jou naast salaris extra te belonen voor jouw harde werk. Daarom organiseren we onder andere veel activiteiten en borrels, kun je onbeperkt online trainingen volgen in de FS Academy Online en kennen we een vaste 13e maand. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan werken bij Volkswagen Pon Financial Services!
Collega's vertellen
Naast alle benefits kunnen we je nog veel meer vertellen over het werken bij Volkswagen Pon Financial Services. Over onze cultuur, doelstellingen en waar we elke dag voor naar kantoor rijden. Maar uiteindelijk zijn onze collega's natuurlijk degenen die dit het allerbeste kunnen verwoorden.

Onze merkwaarden

Onze merkwaarden vormen het fundament van ons merk. Het laat zien waaraan we te herkennen zijn. Het bepaalt hoe we de dingen aanpakken, zeggen, laten zien. De manier waarop wij het verschil willen maken.

Betrouwbaar

Een van de twee benen waar ons merk op rust: betrouwbaarheid. Diep verankerd binnen onze organisatie. We gaan integer om met informatie en gegevens, die zijn immers vaak privé. Maar onze betrouwbaarheid gaat verder. Wij zijn professionals die weten wat ze doen, waar men op kan vertrouwen. En betrokken... we weten wat er speelt, hebben een band met onze klanten. Dat is ons veel waard en daar doen we alles voor.

Auto hart

Ons andere been: een auto hart. Daarmee zijn we geboren en opgegroeid. Onze passie voor auto’s is overduidelijk merkbaar, we raken er niet over uitgepraat. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk, ook bij mensen zonder autohart. En door zoveel affiniteit met auto’s én deskundigheid van financiële zaken zijn we nu uitgegroeid tot een financieel specialist in mobiliteit.

Slagvaardig

Bewegen zit in onze natuur. Om vooruit te komen willen we slagvaardig zijn, spijkers met koppen slaan. We vragen door, zijn doortastend zodat we precies weten wat er aan de hand is. In combinatie met onze resultaatgerichtheid en ‘hands on’ manier van aanpakken, zorgt dat ervoor dat we stappen kunnen zetten. Voor onszelf, de organisatie en onze relaties.

Ondernemend

Ondernemen zit in onze aard. We zitten liever niet stil, dat past niet bij ons. Daarom willen we graag vooruit kijken, proactief zijn. Door mee te denken kunnen we positief verrassen, of nog mooier, verwachtingen overtreffen. Dat doen we met een gedrevenheid die zo kenmerkend is voor specialisten. Én voor onze organisatie. Want wij zijn mobiliteit.

Ga naar VWPFS.nl

Bel ons op (033) 454 99 22

Of mail ons via: jobs@vwpfs.nl

Adres

Volkswagen Pon Financial Services
Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Postadres

Postbus 617
3800 AP Amersfoort