Over vwpfs werken bij

Over VWPFS

Wie wij zijn
Volkswagen Pon Financial Services. Ooit opgericht als Volkswagen Bank om klanten in staat te stellen een Volkswagen te kopen. Nu, ruim 55 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een financiële speler van topformaat. Voor vele automerken. Daar werken we samen met importeur Pon en het dealernetwerk keihard aan. Maar onze droom reikt verder, het is tijd voor een volgende stap. We willen de grootste financieel specialist van Nederland worden op gebied van mobiliteit.

Onze afkomst bepaalt onze toekomst. Met Volkswagen Financial Services AG (60%) en Pon (40%) als moederbedrijven zijn we geboren en getogen met een autohart. Autogekken zijn we. Op een aanstekelijke manier. Dat autohart heeft er ook voor gezorgd dat we nu alles weten van mobiliteit. Elke mobiliteitsbehoefte haarscherp herkennen, precies weten waar de oplossing ligt. En met een ruime keuze in merken, financiële diensten én samenwerking met onze partners is daarom geen mobiliteitsvraag ons te gek. Voor iedereen hebben wij het ideale mobiliteitsplaatje. Dat maakt ons anders dan anderen.

Wil je meer weten over Volkswagen Pon Financial Services, alle merken en bijbehorende producten? Bekijk dan de VWPFS website.

Collega's vertellen
Naast alle benefits kunnen we je nog veel meer vertellen over het werken bij Volkswagen Pon Financial Services. Over onze cultuur, doelstellingen en waar we elke dag voor naar kantoor rijden. Maar uiteindelijk zijn onze collega's natuurlijk degenen die dit het allerbeste kunnen verwoorden.

De voordelen van werken bij VWPFS
We vinden het belangrijk om jou naast salaris extra te belonen voor jouw harde werk. Daarom organiseren we onder andere veel activiteiten en borrels, kun je onbeperkt online trainingen volgen in de FS Academy Online en krijg je bovenop je reguliere salaris 19,65% tot 20,48% extra salaris per jaar in de vorm van een individueel keuzebudget. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan werken bij Volkswagen Pon Financial Services!