Vacature

Kom werken als

Medewerker Servicedesk IT

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: MBO
Uren per week: 36 uur
Werkgebied: IT
Ervaring: Mid-career

Problemen zijn er om op te lossen en IT kent maar weinig geheimen voor jou! Klopt dit? Dan ben jij onze nieuwe Medewerker Servicedesk IT.

Wat ga je doen?

Jij bent het aanspreekpunt en gezicht van IT! Je helpt je collega in te loggen, je ondersteunt bij het overzetten van de IT middelen bij interne verhuizingen, je verzorgt de uitgifte van devices voor die nieuwe collega, je communiceert over een komende update en je duikt in het vastlopen van die ene applicatie. Allemaal voorbeelden uit een dag uit het leven van een servicedeskmedewerker bij Volkswagen Pon Financial Services.

Geen dag is hetzelfde en met een team van 3 gedreven Servicedeskmedewerkers zorgen jullie ervoor dat de collega's van VWPFS zorgeloos met hun device aan het werk kunnen. Of het nu een telefoon, laptop of pc is. Het beheren van state of the Art vergaderruimtes, telefonieplatform en multimedia systemen is onderdeel van het takenpakket. Daarnaast zijn we continue bezig met verbetering. We hebben zojuist voor de gehele organisatie een laptop uitrol geïmplementeerd, ook zijn we druk bezig met allerlei optimalisatie trajecten zoals telefonie, nieuwe applicaties en nog heel veel meer!

Volkswagen Pon Financial Services biedt veel ruimte voor innovatie, unieke ideeën en eigen inbreng.

Wie zoeken wij?

Je weet hoe belangrijk IT is voor het werk van je collega's. Je houdt je hoofd koel onder druk en weet prioriteiten te stellen. Je bent oplossingsgericht en denkt mee met je interne klant. Als afdeling willen we ons continu verbeteren en het grote aantal werkzaamheden vergemakkelijken en standaardiseren. Je vindt het leuk om daarover mee te denken zodat je steeds pro-actiever advies kunt geven.

  • Je hebt MBO4 werk- en denkniveau op vlak van IT en minimaal 3 jaar ervaring in IT.
  • Je hebt kennis van ITIL, Citrix, Windows 10 en Iphone.
  • Je bent communicatief sterk, proactief, slagvaardig en hebt een doeners mentaliteit.

Voor een goede bezetting wordt er wisselend gewerkt van 7.30uur tot 16.00uur en van 9.00uur tot 17.30uur. Daarnaast heb je eens per 3 weken op zaterdag een bereikbaarheidsdienst tussen 9.00 en 17.00uur. Daar staat uiteraard een vergoeding tegenover.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekend primair salaris tussen 2200 en 2500 euro op basis van 40 uur én een 13e maand.
  • 28 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een laptop van het werk.
  • Naast inspanning ook ontspanning, jouw basis werkplek vlak naast de gameroom.
  • Leren via de FS Academy online.

Over Volkswagen Pon Financial Services

In 2025 marktleider zijn in zero emission mobility; dat is onze ambitie. Als joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings bestrijken wij de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren. Daarbij leggen wij een focus op zero emission oplossingen. Onze cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega's die continue werken aan verbetering van dienstverlening.

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiter Lianne van Beekhuizen.

Tel: 06-22 45 58 18
E-mail: lbeekhuizen@vwpfs.nl