Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

(Afstudeer) Stage Sales Regio Zwolle

Locatie: Deventer
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Sales
Ervaring: Stage

Heb jij een commerciële instelling? Ben je sterk in contact leggen met de (eind) klant en verkopers? Ben jij een autoliefhebber en op zoek naar een uitdagende stage? Wij zoeken jou!

Bij Volkswagen Pon Financial Services krijg je de kans om actief mee te werken met de diverse werkzaamheden van de commerciële binnendienst. Ook ga je onderzoek doen naar de optimalisatie van werkprocessen en mag je actief meedenken met het verbeteren ervan.

Wat ga je doen?

Jij gaat met het team van de commerciële binnendienst van Sales Regio Oost meewerken met de dagelijkse werkzaamheden. Dit kan zijn meehelpen met het verkopen van leasecontracten, het onderhouden van de lopende portefeuille en het te woord staan van klanten en dealers. Daarnaast ga jij je bezig houden met het onderzoeken van processen binnen de afdeling en hoe de processen geoptimaliseerd kunnen worden. Je stelt verbeteringen voor en draagt bij aan het doorvoeren van deze verbeteringen.

Wie zoeken wij?

Jij zit in het derde of vierde jaar van jouw studie in de richting van Commerciële Economie, Small Business & Retail Management, Facility Management of iets soortgelijks. Je bent commercieel ingesteld en wil jouw kennis toepassen in de automotive branche. Je bent in staat procesmatig te denken, je bent accuraat en je handelt proactief. Initiatief nemen is voor jou geen probleem en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat krijg je daarvoor terug?

Je gaat veel ervaring op doen in de wereld van automotive en lease en ontdekt hoe het is om te werken voor een dynamische organisatie. Je draagt bij aan onze missie om marktleider te worden op het gebied van zero emission en je ontwikkelt daarmee niet alleen jouw kennis over lease, maar ook jouw kennis over elektrische auto’s, laadpalen en nog veel meer. Daarnaast kan jij jouw verkoop en communicatie skills ontwikkelen en leer je processen analyseren en verbeteren. Je ontvangt een stagevergoeding van 300 euro per maand op fulltime basis en krijgt (een deel van) jouw reiskosten vergoed.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60% van de aandelen) en Pon Holdings (40%). We zijn actief in de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, de grootzakelijke markt, het midden- en klein bedrijf en particulieren. Je zou kunnen zeggen dat wij autorijden financieel mogelijk maken. We delen met elkaar een passie voor auto’s en hebben jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Heb je interesse in deze stage?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl