Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair ROB (Reparatie, Onderhoud en Banden)

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: MBO
Werkgebied: Administratie
Ervaring: Stage

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij administratie en automotive samen komen? Wil jij weten hoe het is om bij een dynamische en veelzijdige organisatie te werken? Wij zijn op zoek naar een stagiair!

Bij Volkswagen Pon Financial Services krijg jij de mogelijkheid om samen met het team aan de slag te gaan en het team te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Beleef het vak in de praktijk en ontwikkel je als administrateur. Als stagiair mag je volop meewerken binnen het team en daardoor ontdek je snel jouw voorkeuren.

Wat ga je doen?

Je gaat op de afdeling ROB administratieve ondersteuning bieden en meedraaien met de dagelijkse gang van zaken. Je zult onder andere ROB aanvragen goedkeuren, facturen verwerken en aanvragen voor vervangend vervoer (VV) goedkeuren. Op basis van contract- en prijsafspraken monitor en begeleid je binnenkomende onderhoudsaanvragen op lopende leasecontracten met als doel de voertuigen met zo min mogelijk kosten op de weg te houden waarbij de veiligheid niet in het geding mag komen.

Wie zoeken wij?

Je volgt een (auto)technische opleiding op MBO niveau en bent op zoek naar een meewerkstage waarbij je technische en administratieve ervaring op doet. Je bent leergierig, flexibel en een echte teamplayer. Daarnaast ben je vlot in het verwerken van gegevens en doet dit tegelijkertijd ook nauwkeurig. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je daarvoor terug?

Je doet werkervaring op in een professioneel bedrijf. Je leert veel over de afhandeling van ROB en VV aanvragen en maakt kennis met werken bij een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. Hiermee vorm jij een basis voor jouw verdere carrière bij onder andere leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen of auto(herstel)bedrijven. Je krijgt een stagevergoeding van 200 euro en (een deel van) jouw reiskosten vergoed. Daarnaast krijg je om jouw werkzaamheden uit te voeren, een laptop in bruikleen.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60% van de aandelen) en Pon Holdings (40%). We zijn actief in de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, de grootzakelijke markt, het midden- en klein bedrijf en particulieren. Je zou kunnen zeggen dat wij autorijden financieel mogelijk maken. We delen met elkaar een passie voor auto’s en hebben jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Heb je interesse in deze stage?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl