Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Marketing

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO WO
Werkgebied: Marketing
Ervaring: Stage

Zie jij jezelf al als stagiair(e) een uitdagende en dynamische rol op je nemen binnen Marketing? Als stagiair heb je een frisse blik en vernieuwende ideeën. Wij zijn op zoek naar een proactieve, enthousiaste stagiair(e) binnen het vakgebied van Marketing, ter versterking van onze afdeling Business Development & Marketing. Wij bieden een meewerkstage waarin je hands-on ervaring op kan doen in het Marketing team, veel vrijheid krijgt en waar gepaste ruimte is voor het maken van stageopdrachten.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Marketing op de afdeling Markt & Productontwikkeling draai je volledig mee in het team. Je houdt je bezig met de ondersteuning bij het uitvoeren van onze marketing strategie, zowel in teamverband als in individuele opdrachten.

Je bent met name betrokken bij het opzetten, uitvoeren en evalueren van campagnes voor verschillende producten en kanalen, voor potentiële en huidige klanten. Je zet de klant centraal door het opzetten van Customer Journeys en Customer Mapping. Aan de hand hiervan verbeter je de klantervaring. Ook plaats je content op verschillende websites, verstuur je nieuwsbrieven, kijk je mee naar beeldmateriaal, verzorg je rapportages en ondersteun je bij het opzetten van klantonderzoeken en het uitwerken van concepten, presentaties en events.

Je wordt begeleid door onze Marketeers in een uitdagende stage waarin je zelfstandig aan het werk mag.

Wie zoeken wij?

Je hebt affiniteit met zowel auto’s als financiële producten en een passie voor marketing. Naast kennis van Microsoft Office programma's beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift. Je heb een analytisch vermogen en organisatorische kwaliteiten. Je bent:

  • Een 3e jaars HBO-student of een WO student in de richting van Bedrijfseconomie /Bedrijfskunde /Commerciële Economie /Marketing Communicatie /Communicatie en Organisatie.
  • Beschikbaar voor 36-40 uur per week voor minimaal 5 maanden.
  • Enthousiast, creatief, zelfstandig, nauwkeurig en proactief.
  • Communicatief sterk.
  • Iemand die kritisch is en van aanpakken houdt.
  • Iemand die ons en zichzelf uit durft te dagen om verder te denken.

Wat krijg je daar voor terug?

Je loopt een leuke en leerzame meewerkstage voor 5 maanden en krijg je de kans om kennis te maken met een grote, professionele organisatie. Je werkt samen met ervaren marketeers en vormt hiermee samen binnen een informele en gezellige sfeer een basis voor jouw verdere loopbaan. Je ontvangt een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis en daarbij ook een reiskostenvergoeding. Voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden krijg je van ons een laptop in bruikleen.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60% van de aandelen) en Pon Holdings (40%). We zijn actief in de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, de grootzakelijke markt, het midden- en klein bedrijf en particulieren. Je zou kunnen zeggen dat wij autorijden financieel mogelijk maken. We delen met elkaar een passie voor auto’s en hebben jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl