Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair HR

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: HR
Ervaring: Stage

Wil je graag leren hoe een corporate organisatie werkt? Vind je het leuk om te plannen, organiseren, communiceren en administreren? Op de afdeling HR van Volkswagen Pon Financial Services krijg je de mogelijkheid om het vak van HR in de volledige breedte te ontdekken!

De HR collega’s ondersteunen de verschillende managers in de organisatie bij in- door- en uitstroom van medewerkers in de organisatie en helpen bij de menselijke kant van organisatieontwikkelingen. Ook de administratieve ondersteuning, zoals de opmaak van arbeidscontracten, het maken en plaatsen van vacatures en het plannen van sollicitatiegesprekken is onderdeel van het werk.

Wat ga je doen?

Als stagiair HR vergroot je jouw blik op de organisatie en vorm je een allround beeld van het vak HR. Je gaat aan de slag met de coördinatie van de stagewerving en biedt ondersteuning bij de HR-administratie. Afhankelijk van jouw eigen zelfstandigheid mag je met van alles meewerken en –denken. Je kunt bijvoorbeeld aan de volgende taken:

  • Ondersteuning van werving en selectieproces.
  • Meedenken bij het vernieuwen en verbeteren van onze HR processen.
  • Meewerken in projecten als medewerker tevredenheid; employer branding, performancemanagement etc.

Een uitdagende stage met een goede mix van HRM processen en “zelfstandige” projecten. Je krijgt de kans om kennis te maken met een professionele organisatie in een team van 8 gedreven HR professionals. Daarnaast kun je rekenen op een goede begeleiding vanuit de organisatie en is er ruimte om een opdracht te bepalen die bij jou past.

Wie zoeken wij?

Je vind het leuk om te organiseren en bent graag in contact met mensen. Je bent communicatief sterk en niet bang om mensen actief te benaderen. Daarnaast ben je nauwkeurig en denkt om de puntjes op de i. Je bent proactief en kan zowel samen als zelfstandig aan de slag.

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis ga je veel leren van ervaren HR professionals bij ons op de HR afdeling. Je krijgt een uitdagende stage en maakt kennis met het HR vak en alle facetten ervan. Je doet werkervaring op en vormt, doordat HR overal in de organisatie ondersteunt, een breed beeld van een professionele organisatie, en dat alles in een informele sfeer. Je ontvangt een laptop in bruikleen voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden en een goede begeleiding vanuit de afdeling. Een uitstekende basis voor de rest van jouw loopbaan!

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60% van de aandelen) en Pon Holdings (40%). We zijn actief in de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, de grootzakelijke markt, het midden- en klein bedrijf en particulieren. Je zou kunnen zeggen dat wij autorijden financieel mogelijk maken. We delen met elkaar een passie voor auto’s en hebben jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl