Margret Moree
Senior Online Marketeer

Aanpassing nodig op een van de vele websites van Volkswagen Pon Financial Services? Margret helpt je verder. In zeven jaar tijd is zij binnen Volkswagen Pon Financial Services doorgegroeid naar Online Marketeer. Een ontwikkeling waar Margret trots op is. ‘Volkswagen Pon Financial Services gaf de vrijheid mijzelf uit te dagen en verder te ontwikkelen.’ En met resultaat: samen met haar collega’s van Team Digital is zij verantwoordelijk voor de online marketing van maar liefst 55 websites.


Van optimalisatie tot paid advertising
Wat doet een Online Marketeer zoal? Margret licht toe: “Ik zorg dat de websites van A tot Z vlekkeloos verlopen. Hier komt heel veel bij kijken. Denk aan het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid, aanpassen van content en formulieren en het beheren van de betaalde Google-advertenties. De diversiteit, dynamiek en zichtbaarheid van deze werkzaamheden maakt het werken juist zo leuk.”

 “Dankzij Volkswagen Pon Financial Services kon ik mij steeds weer ontwikkelen. Zij gaven telkens de kans mijzelf uit de dagen.” 

Een nieuwe uitdaging
Inmiddels heeft Margret anderhalf jaar deze functie. Door haar leergierigheid maakte zij snel stappen binnen het bedrijf. “Ik begon zeven jaar geleden bij Volkswagen Pon Financial Services als Communicatiemedewerker en kon doorgroeien naar Communicatie Adviseur. Na een aantal jaar  was ik toe aan een andere uitdaging. Toen kwam online marketing op mijn pad. Net de uitdaging die ik zocht!”


Vrijheid als rode draad
Voor Margret is vrijheid een belangrijk onderdeel in haar groei, maar ook in haar werk over het algemeen. “Dankzij Volkswagen Pon Financial Services kon ik mij steeds weer ontwikkelen. Zij gaven telkens de kans mijzelf uit de dagen.” Daarbij krijgt ze veel zelfstandigheid in haar werk en team. “Als team Digital doen wij veel dingen zelf. Heel fijn dat ik hierdoor zelf kan bepalen wat en hoe ik werk.” Vrijheid kenmerkt Margret dan ook als rode draad door het bedrijf heen. “Naast intern willen wij vrijheid ook uitstralen naar onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mobiliteit. Hiermee kunnen onze klanten staan en gaan waar zij willen.”


Puntstrepen naar beneden
Werkend bij een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland mag een favoriete auto natuurlijk niet ontbreken. Zonder twijfel is dit voor Margret het typerende Volkswagen T1-busje. “Bij dit busje komt bij mij weer het vrijheidsgevoel kijken. Ik maak namelijk graag verre reizen, van Azië tot Namibië. Deze reisbus geeft je gelijk een gezellig vakantiegevoel.” Ook al kent Volkswagen meerdere soorten busjes, Margret wil zonder twijfel alleen dé originele uitvoering. “De T1 heeft specifieke kenmerken zoals de ronde vormen en de puntstrepen die naar beneden staan. Ook staat het Volkswagenlogo groot op de voorkant. Dat trekt mij helemaal!”
Lees de verhalen van anderen
Meer over werken bij VWPFS