Karen Muradov vertelt
Lease Adviseur Binnendienst bij XLLease
Een compliment van een tevreden klant, daar krijgt Karen Muradov energie van. De klant (letterlijk) vooruithelpen is één van de redenen waarom Karen Lease Adviseur Binnendienst is bij XLLease, een van de labels van Volkswagen Pon Financial Services. Hij is dankbaar dat hij binnen de organisatie de kansen krijgt om zich te blijven ontwikkelen. “Elke dag leer ik wat nieuws door de uitdagende zaken en werkzaamheden”, aldus Karen.

Meer dan alleen binnendienst
Als Lease Adviseur Binnendienst geeft Karen niet alleen leaseadvies, maar werkt hij ook nauw samen met accountmanager Marc Roelofs. “Mijn functie gaat net iets dieper dan alléén de binnendienst. Ik ben namelijk eigenlijk een back-up voor de accountmanager. Samen zijn wij verantwoordelijk in regio Deventer voor een groot stuk klantenbeheer, acquisitie en het oplossen van problemen. Zie ons maar als het koppeltje op de werkvloer.”

Snel de link leggen
Sinds 2018 is Karen werkzaam voor Volkswagen Pon Financial Services. Na verschillende paden te hebben bewandeld binnen het bedrijf, groeide hij door tot Lease Adviseur. “Het was fijn dat destijds de mogelijkheid er was om op meerdere afdelingen ervaring op te doen. Dit hielp vervolgens in mijn huidige baan om wat sneller connecties aan te gaan.” Ook is Karen blij met de verantwoordelijkheid die bij deze volgende stap in zijn carrière komt kijken. “Ik ben bezig met wat uitdagendere zaken en werkzaamheden dan alléén administratief. Er zijn bijvoorbeeld klanten met aanvragen boven de miljoen, dat is niet niks. Samen met ons hechte team kijken we dan naar deze aanvraag.” 

“Elke dag leer ik wat nieuws door de uitdagende zaken en werkzaamheden”


SUV voor gezinnen
Doordat Karen in de autowereld zit, ziet hij veel auto’s langskomen. Maar wat is nou zijn droomauto? “Mijn jongensdroom is om te rijden in een Lamborghini Urus. Lamborghini is toch altijd wel één van de luxe merken. Het maakt het voor mij uniek omdat ze nu met een SUV komen waar ook gezinnen in kunnen.” 

Voetballen
Zelf heeft Karen thuis ook een gezin. Samen met zijn vrouw en dochter van zes maanden wonen zij in Almelo. In zijn jeugd voetbalde Karen op hoog niveau. Voetbal is en was echt zijn droom. Echter door verschillende blessures zakte de droom wat af. “Je weet dan zelf dat je te oud bent en het niet meer gaat lukken”. Maar regelmatig een balletje trappen blijft hij doen en hoopt hij door te kunnen geven zijn dochter.

Werken voelt niet als werk
Karen stapt bij XLLease iedere ochtend in een heuse huiskamersfeer. “De charme van het kleinere kantoor in Apeldoorn, omgeven door autodealers, maakt het nét wat knusser dan op het hoofdkantoor met 400 collega’s. Wij bestaan uit een diverse groep met verschillende leeftijden en karakters waardoor het goed bij elkaar past. Het is een leuk en hecht team waarmee we ook gezellige uitjes doen. Je merkt dan echt dat het niet alléén werk is.” 
Lees hier de verhalen van anderen
Meer over werken bij ons