Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Verandermanagement

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Financieel / Administratief
Ervaring: Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waarbij jouw kennis van Administratie en Finance samenkomt met de Automotive branche? Wil jij ontdekken hoe het is om te werken in een grote en dynamische organisatie? Per september zijn wij op zoek naar een stagiair!

Wat ga je doen?

Je gaat ondersteuning bieden aan een klein team van change managers die bezig zijn met een intern veranderproject. Samen met het team breng je stakeholders in kaart, stel je een change plan op en worden er communicatieplannen gemaakt. Je werkt als tussenschakel tussen het developersteam (die achter de technische / implementatie van de verandering zitten) en de mensen waarvoor er daadwerkelijk dingen gaan veranderen.

Wie zoeken wij?

Je bent een tweede- of derdejaars HBO student in de richting van economie of bedrijfskunde en bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarbij organisatorische ontwikkelingen en mensen samenkomen. Je bent:

  • Proactief
  • Gedreven en streeft naar het beste resultaat
  • Sociaal
  • Een echte teamplayer

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis, ga jij ervaring op doen in een grote en professionele organisatie. Jij gaat ervaring opdoen binnen een professionele organisatie en ontdekt hoe verandermanagement in de praktijk wordt ingezet. Je doet hands-on ervaring op met het beheersen en invoeren van veranderingen binnen een organisatie. Ook ontdek je hoe we werken met methodieken als Scrum en hoe wij sprintgericht werken.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60% van de aandelen) en Pon Holdings (40%). We zijn actief in de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, de grootzakelijke markt, het midden- en klein bedrijf en particulieren. Je zou kunnen zeggen dat wij autorijden financieel mogelijk maken. We delen met elkaar een passie voor auto’s en hebben jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Interesse?

Kijk jij ernaar uit om veel te leren in een professionele werkomgeving? Reageer via de sollicitatiebutton!

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl