Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Schade Administratie

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: MBO
Werkgebied: Overig
Ervaring: Stage

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij administratie samenkomt met automotive? Wil jij weten hoe het is om bij een dynamische en veelzijdige organisatie te werken? Wij zijn per september op zoek naar een stagiair!

Bij Volkswagen Pon Financial Services krijg jij de mogelijkheid om samen met het team aan de slag te gaan en het team te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Beleef het vak in de praktijk en ontwikkel je als schade administrateur. Als stagiair mag je volop meewerken binnen het team en daardoor ontdek je snel jouw voorkeuren.

Wat ga je doen?

Op de afdeling schade ga jij het team ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je gaat werken in een leuk team met uiteenlopende werkzaamheden en administratie die je zorgvuldig zult moeten verwerken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het invoeren van schademeldingen, het verwerken van expertise bedragen, het opmaken van schadevrijverklaringen en ondersteunen bij het verhalen van schades.

Wie zoeken wij?

Je bent leergierig en op zoek naar een meewerkstage van minimaal 24 uur per week. Je bent een teamplayer, gaat zorgvuldig te werk en bent flexibel inzetbaar. Daarnaast ben je vlot in het verwerken van gegevens en bent tegelijkertijd nauwkeurig. Je volgt een administratieve opleiding op MBO niveau. Je bent beschikbaar vanaf september.

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 200 euro op fulltime basis doe jij werkervaring op in een professioneel bedrijf. Je leert veel over de afhandeling van autoschades en doet administratieve ervaring op. Hiermee vorm jij een basis voor jouw verdere carrière bij onder andere leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen of auto(herstel)bedrijven.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60% van de aandelen) en Pon Holdings (40%). We zijn actief in de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, de grootzakelijke markt, het midden- en klein bedrijf en particulieren. Je zou kunnen zeggen dat wij autorijden financieel mogelijk maken. We delen met elkaar een passie voor auto’s en hebben jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche. We hebben onszelf als doel gesteld om in 2025 marktleider te zijn in het zero emission segment.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl