Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Risk Management

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: WO
Werkgebied: Risk
Ervaring: Stage

Wil je graag jouw analytische blik gebruiken? Ben je op zoek naar een stage waarin je kunt innoveren? Uitdaging genoeg op onze afdeling Riskmanagement!

Wij zijn per september op zoek naar een stagiair. De aandachtsgebieden op de afdeling zijn onder andere het optimaliseren van onze kredietacceptatiesoftware, het maken van statistische modellen om wanbetalingsrisico te voorspellen, en het bepalen van de juiste voorzieningen hiervoor.

Wat ga je doen?

Bij Volkswagen Pon Financial Services krijg je de vrijheid om zelf je eigen specialisatie en onderzoeksvraagstelling te kiezen. Je gaat meewerken aan een project waarmee je concreet verbetering en innovatie brengt voor de organisatie. Daarnaast kun je volop mee werken met de dagelijkse werkzaamheden en het team ondersteunen.

Een afstudeeronderzoek kan zich bijvoorbeeld richten op:

  • Reviewen/hermodelleren van een bestaand wanbetalingsmodel;
  • Onderzoeken van nieuwe Fintech oplossingen (bijvoorbeeld creditscoring op basis van PSD2, XBRL, social media?);
  • Verbeteren van het acceptatieproces/software.

Op de afdeling Risk kan door de grote hoeveelheid verschillende projecten altijd een geschikte opdracht geformuleerd worden.

Wie zoeken wij?

Je bent een WO student en je zit in het laatste jaar van jouw bachelor/master in de richting Bedrijfskunde/Bedrijfseconomie/Econometrie/Finance of vergelijkbaar. Je bent een zelfstandig, gedreven en leergierig persoon. Je bent analytisch sterk en in staat om snel structuur te zien in complexe processen en systemen. Daarnaast ben je initiatiefrijk en heb je affiniteit met de automotive branche. Je bent vanaf september beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week.

Wat krijg je daarvoor terug?

Naast een stagevergoeding krijg je de kans om je breed te ontwikkelen in een leerzame omgeving met inhoudelijk uitdagende opdrachten. Je kan jouw stage zelf vormgeven en werken in een professionele organisatie waar veel mogelijkheden liggen om aan je verdere carrière te bouwen. Je doet werkervaring op in een dynamische en veelzijdige organisatie waarbij je onderdeel uitmaakt van een leuk team van professionals op de afdeling risk.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60% van de aandelen) en Pon Holdings (40%). We zijn actief in de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, de grootzakelijke markt, het midden- en klein bedrijf en particulieren. Je zou kunnen zeggen dat wij autorijden financieel mogelijk maken. We delen met elkaar een passie voor auto’s en hebben jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Heb je interesse in deze stage?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl