Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Online Marketing

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Overig
Ervaring: Stage

Ben je op zoek naar een leerzame stage om jouw kennis van het vak Digital Marketing in de praktijk te kunnen toepassen en wil je zoveel mogelijk van het vak ontdekken binnen een dynamische organisatie? Per september zijn wij op zoek naar een digital marketing stagiair!

Volkswagen Pon Financial Services biedt jou een stage met een breed scala aan taken en krijg je de gelegenheid om te ontdekken en te doen wat jij interessant en leuk vindt. Samen met ervaren online marketeers denk jij na over verbeteringen en help je om onze websites en social media up-to-date te houden.

Wat ga je doen?

Op de afdeling Business Development & Management ga jij de online marketeers en digital marketing managers ondersteunen met diverse taken. Je gaat content schrijven met het doel de branding van onze producten te verbeteren. Je bewaakt onze huisstijl en voert in samenwerking met je collega’s verbeteringen door. Een aantal taken zullen zijn:

  • Werken aan de sprints om de websites en social media kanalen te verbeteren en bij te werken, je schrijft content, maakt social media post’s en neemt deel aan meetings en vergaderingen.
  • Optimaliseren van de lease websites: nieuwe modellen toevoegen, het wijzigen van de autospecificaties, opties en prijzen.
  • Social accounts controleren en bijwerken en (potentiele) klanten benaderen en informatie verstrekken.

Daarnaast wordt er op de afdeling gewerkt met scrum. Op het scrumbord staan de taken die het team de komende twee weken gaat doen, hier ben jij vrij om alle taken die jij leuk vindt op je te pakken.

Wie zoeken wij?

Je bent een tweede- of derdejaars HBO student en studeert in de richting van digital studies. Je bent op zoek naar een meewerkstage en je wilt het vak van digital marketing in de volle breedte leren kennen. Je bent leergierig, weet van aanpakken en je hebt kennis op het gebied van CMS en social media. Communicatief ben je sterk, zowel in woord als in geschrift.

Vanuit jouw opleiding heb je een basis meegekregen en wij geloven dat je daarmee voldoende in huis hebt om met ons team mee te draaien. Je bent per september minimaal 20 weken beschikbaar om 32 tot 40 uur per week stage te lopen.

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis ga jij werkervaring opdoen op een digital marketing afdeling en ga je veel leren van ervaren marketeers. Je doet werkervaring op en vormt daarmee een beeld van de verschillende werkzaamheden binnen het digital/online vak. Een uitstekende basis voor de rest van jouw loopbaan!

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG (VWFS) gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële dienstverlening van VWFS ondersteunt dit doel. VWPFS heeft een sterke groeiambitie. De cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega’s die continu werken aan verbetering van dienstverlening.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl