Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair MAN Financial Services

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO/WO
Werkgebied: Financieel
Ervaring: Stage

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je jouw kennis van Finance kunt toepassen in de Automotive branche? Wil je werken in een hecht team en werkervaring op doen in een professionele en dynamische organisatie? Kom stage lopen bij MAN Financial Services.

Wat ga je doen?

Voor de afdeling MAN Financial Services zoeken wij een enthousiaste stagiaire die op succesvolle wijze contact onderhoudt met onze klanten en dealers. De commerciële binnendienst is samen met de accountmanagers verantwoordelijk voor de klant / fleetsales / dealers, geeft advies, maakt offertes en contracten en denkt mee om het product en dienst te kunnen verkopen en het resultaat te optimaliseren. Daarnaast is de commerciële binnendienst verantwoordelijk voor het totale beheersproces van de MAN leaseportefeuille vanaf opmaak offertes tot en met beëindiging contract en alle tussenliggende processen.

Wie zoeken wij?

Je studeert in de richting van Finance & Control, Bedrijfskunde, of een soortgelijke opleiding. Je zit in het tweede of het derde jaar en je zoekt een meewerk stage waarin je veel ervaring op kan doen. Je hebt interesse in Automotive en je gaat nauwkeurig en accuraat te werk. Je bent zelfstandig, proactief en gedreven. Daarnaast ben je communicatief sterk en enthousiast.

Wat krijg je daar voor terug?

Een stage waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ervaren hoe het is om te werken in een commerciële binnendienst met een hecht team. Je leert processen kennen en vormt een allround beeld. Je ontvangt een stagevergoeding van 300 euro per maand op fulltime basis en je krijgt (een deel van) jouw reiskosten vergoed. Om jouw werkzaamheden goed uit te voeren, krijg je van ons een laptop in bruikleen.

Waar ga je stage lopen?

MAN Financial Services maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Pon Holdings B.V. en Volkswagen Financial Services AG. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren. De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële dienstverlening van VWPFS ondersteunt dit doel. VWPFS heeft momenteel circa 525 medewerkers in dienst en heeft een sterke groeiambitie. De cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega’s die continue werken aan verbetering van dienstverlening.

Interesse?

Heb je interesse in deze stage? Reageer dan via de sollicitatiebutton! Heb je vragen over de vacature? Bel dan met Chantal van Sijda, 06-23129873.

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl