Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Kredietanalyse

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Finance
Ervaring: Stage

Wil je graag jouw analytische blik gebruiken? Ben je op zoek naar een stage waarin je kunt innoveren? Uitdaging genoeg op onze afdeling Riskmanagement!

Wij bieden een meewerkstageplek aan binnen kredietanalyse. Dit team houdt zich bezig met de kredietbeoordeling van onze grootste klanten. Je leert hierin onder andere grondig balanslezen, krijgt inzicht in de financiële stromen van allerlei soorten bedrijven, en je leert ook welke maatregelen er mogelijk zijn indien de kredietwaardigheid van een bedrijf onder druk staat.

Wat ga je doen?

Bij Volkswagen Pon Financial Services krijg je de vrijheid om zelf je eigen specialisatie en onderzoeksvraagstelling te kiezen. Je gaat meewerken met kredietanalisten met de dagelijkse werkzaamheden en het team ondersteunen. Op de afdeling Risk kan door de grote hoeveelheid verschillende projecten altijd een geschikte opdracht geformuleerd worden.

Wie zoeken wij?

Je bent een HBO student, je volgt een bachelor in de richting Bedrijfskunde / Bedrijfseconomie / Finance of vergelijkbaar. Je bent een zelfstandig, gedreven en leergierig persoon. Je bent analytisch sterk en in staat om snel structuur te zien. Daarnaast ben je initiatiefrijk en heb je affiniteit met de automotive branche. Je bent beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week. Startdatum en stageduur in overleg.

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding krijg je de kans om je breed te ontwikkelen in een leerzame omgeving met inhoudelijk uitdagende opdrachten. Je kan jouw stage zelf vormgeven en werken in een professionele organisatie waar veel mogelijkheden liggen om aan je verdere carrière te bouwen. Je doet werkervaring op in een dynamische en veelzijdige organisatie waarbij je onderdeel uitmaakt van een leuk team van professionals op de afdeling risk.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60% van de aandelen) en Pon Holdings (40%). We zijn actief in de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, de grootzakelijke markt, het midden- en klein bedrijf en particulieren. Je zou kunnen zeggen dat wij autorijden financieel mogelijk maken. We delen met elkaar een passie voor auto’s en hebben jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Interesse?

Kijk jij ernaar uit om veel te leren in een professionele werkomgeving? Reageer via de sollicitatiebutton!

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl