Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Inkoop

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Inkoop
Ervaring: Stage

Ben je op zoek naar een uitdagende stage en heb je interesse in procesoptimalisatie? Wil jij weten hoe het is om te werken bij een dynamische en veelzijdige organisatie? Wij zijn per september op zoek naar een stagiair!

Bij Volkswagen Pon Financial Services ga je op de afdeling inkoop onderzoek doen naar procesverbetering van de werkzaamheden. Daarnaast kun je als stagiair volop meewerken en ervaring op doen.

Wat ga je doen?

Door de implementatie van Esize (Purchase-to-Pay systeem) is het operationele inkoopproces geautomatiseerd. De werkzaamheden op de afdeling zijn hierdoor enorm veranderd en zijn er meer operationele werkzaamheden bij gekomen. Op de afdeling inkoop kun je onderzoek doen naar procesverbeteringen en voorstellen doen over hoe de resources efficiënter ingezet kunnen worden. Ook een onderzoek naar de organisatie brede acceptatie van de nieuwe werkwijze met Ezise is een mogelijkheid.

Naast jouw onderzoek krijg je de mogelijkheid om ondersteuning te bieden bij de werkzaamheden en kan je helpen bij het verder vormgeven van het onlangs geautomatiseerde Purchase-to-Pay proces. Denk hierbij aan een proces brede aanpak of de uitwerking van een specifiek onderwerp.

Wie zoeken wij?

Je volgt een opleiding in de richting van Logistics, Bedrijfskunde, Finance of Commerciële Economie. Je hebt interesse in procesoptimalisatie en het lijkt je interessant om hiermee op de afdeling inkoop aan de slag te gaan. Je hebt een groot analytisch vermogen en inzicht in processen. Met veel verschillende mensen samenwerken vind je leuk en je kunt omgaan met weerstand tegen veranderingen. Je bent nieuwsgierig, neemt graag initiatieven en je bent een doorzetter.

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis, doe je ervaring op binnen een professionele organisatie en ontdek je hoe de automatisering van ingewikkelde administratie te werk gaat. Je verbreedt jouw netwerk, je ontwikkelt jezelf en vormt een allround beeld van het werk op de afdeling inkoop.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG (VWFS) gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële dienstverlening van VWFS ondersteunt dit doel. VWPFS heeft een sterke groeiambitie. De cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega’s die continu werken aan verbetering van dienstverlening.

Heb je interesse in deze stage?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl