Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Financial Control/ Accounting

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Finance
Ervaring: Stage

Ben je op zoek naar een interessante meewerkstage waarbij je alle facetten van het vak Financial Control en Accounting kunt ontdekken? Wil jij weten hoe het is om te werken bij een dynamische en veelzijdige organisatie? Wij zijn per september op zoek naar een stagiair! 

Als Stagiair Financial Control/Accounting ondersteun je de afdelingen met een accurate analyse van de maand- en jaarcijfers en het opstellen van de jaarrekening. Dit doe je binnen de doelstellingen en richtlijnen van Financial Control en  wet- en regelgeving.

Wat ga je doen?

Op de afdeling Financial Control ga je het team ondersteunen met het analyseren van maand – en jaarcijfers en consolidatie van alle entiteiten binnen VWPFS. Je ondersteunt de tax specialist met het optimaliseren van het belastingproces. Daarnaast ga je op de afdeling Accounting meehelpen met de dagelijkse werkzaamheden. Je komt te werken in een informele, maar professionele werkomgeving.

Wie zoeken wij?

Volg jij een studie in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie of Finance, Tax & Advice? Ben jij gemotiveerd, neem je veel initiatief en kun je goed zelfstandig aan de slag? Lijkt het jou een geweldige uitdaging om binnen een complexe organisatie aan de slag te gaan en ben je per september 24 tot 32 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis ga jij werkervaring op doen in een professionele en dynamische organisatie. Je maakt kennis met de werkzaamheden van verschillende afdelingen en ontwikkelt je als een Finance professional. Je krijgt de mogelijkheid om een allround beeld te vormen en ervaring op te doen met een complexe administratie.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG (VWFS) gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële dienstverlening van VWFS ondersteunt dit doel.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl