Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Facility

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: HR en Facility
Ervaring: Stage

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage waarbij je kennis mag maken met het Facility werk in breedste zin? Wil jij weten hoe het is om te werken bij een dynamische en veelzijdige organisatie? Per september zijn wij op zoek naar een Facility stagiair! 

Bij Volkswagen Pon Financial Services krijg je de gelegenheid om samen met het team Facility te zorgen voor een optimale ondersteuning van de business. Werk samen met de teamleider, het team facility, de housekeeping, de receptie en onze leveranciers  en ontdek door volop mee te werken jouw rol in het team en jouw voorkeuren binnen het vak.

Wat ga je doen?

Op de afdeling Facility ga je aan de slag in een gezellig team en ga je samen zorgen voor een optimale werkomgeving voor onze 550 medewerkers op het kantoor in Amersfoort. Je krijgt onder andere te maken met de volgende werkzaamheden:

  • Team Facility ondersteunen tijdens een grote interne renovatie (Huisvesting/Projectmanagement): Hierbij moet je denken aan het deelnemen aan een bouwoverleg, organiseren van interne verhuizingen en het opleveren van gerenoveerde verdiepingen voor de interne klanten.
  • MTO onderzoek (Klantbeleving): Je gaat in gesprek met verschillende stakeholders om de behoefte van de interne klant inzichtelijk te krijgen. De uitslag van het MTO onderzoek gebruik je om een verbeterplan te schrijven en na goedkeuring, de nodige verbeteringen doorvoeren.
  • Gebouwdossier (Vastgoed): Het opstellen van een gebouwdossier. In dit dossier vermeld je alle relevante keuringen en/of onderhoudswerk betreffende de installaties en middelen. Dit is in samenwerking en overleg met onze leveranciers.
  • Servicedesk (FMIS): Het beantwoorden van vragen en het afhandelen van inkomende meldingen. Direct en indirect toezicht houden op de werkzaamheden en het controleren van de uitgevoerde werkzaamheden door de leveranciers.

Wie zoeken wij?

Je bent een derdejaars HBO student en je volgt een studie in de richting van Facility Management. Je vindt het leuk om met verschillende stakeholders in contact te staan, je bent een dienstverlener en je bent klantgericht. Je verplaatsen in jouw (interne) klanten en leveranciers is voor jou geen probleem: hospitality is jouw uitgangspunt. De medewerkers moeten zich thuis voelen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Je bent vanaf september 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis doe jij werkervaring op en ga jij veel leren van de professionals van ons Facility team. Je maakt kennis met het vak en vormt een beeld van het vak Facility Management in een dynamische organisatie. Tevens heb je bij VWPFS recht op reiskostenvergoeding.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG (VWFS) gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële

dienstverlening van VWFS ondersteunt dit doel. VWPFS heeft een sterke groeiambitie. De cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega’s die continue werken aan verbetering van dienstverlening.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl