Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Debiteurenbeheer

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: MBO
Werkgebied: Financieel / Administratief
Ervaring: Stage

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage waarin alle facetten terugkomen van het vak debiteurenbeheer? Wil jij weten hoe het is om te werken in een dynamische werkomgeving? Wij zijn per september op zoek naar een stagiair!

Wat ga je doen?

Als stagiair ga je bezig met het analyseren en verbeteren van het forward flow proces voor de maandelijkse verkopen van VWPFS/DFM aan een externe partij. Ook zal je je bezig houden met het analyseren en verder verbeteren van de nieuwe samenwerking tussen Cannock Chase (minnelijk) en Bijzonder Beheer (VWPFS). En ga je het BKR-proces optimaliseren, waarbij duidelijk is welke processen er moeten worden gevolgd binnen Bijzonder Beheer, hoe wordt omgegaan met voorraden en wat de processen zijn voor de externe partij.

Wie zoeken wij?

Volg jij een studie in de richting van de Financiële of Administratieve kant? Ben jij een leergierige en gemotiveerde werker? Lijkt het je een geweldige uitdaging om binnen een complexe organisatie aan het werk te gaan en ben je 24 tot 40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent:

  • Open
  • Een echte teamplayer
  • Verbeterend
  • Kritisch en serieus

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stage vergoeding vanaf 200 euro op fulltime basis krijg je een vaste werkplek met de bijbehorende middelen. Ga jij werkervaring op doen in een professionele en dynamische organisatie. Je maakt kennis met de werkzaamheden van verschillende afdelingen en ontwikkelt je als een echte debiteurenbeheerder.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG (VWFS) gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële dienstverlening van VWFS ondersteunt dit doel.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl