Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Communicatie

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Overig
Ervaring: Stage

Wil jij weten wat het vak communicatie in de praktijk inhoudt en heb je zin om dit te ontdekken binnen een dynamische organisatie? Per september zijn wij opzoek naar een fulltime communicatie stagiair.

Bij Volkswagen Pon Financial Services krijg je de gelegenheid om alle facetten van een functie als communicatieadviseur te beleven. Onze communicatieadviseurs geven advies en dragen bij aan de ontwikkeling van hulpmiddelen met betrekking tot interne en externe communicatie. Als stagiair mag je volop meewerken binnen het team en daardoor ontdek je snel jouw rol en voorkeuren.

Wat ga je doen?

Op de afdeling ga jij zorgdragen voor een efficiënte en effectieve uitvoering van ondersteunende en uitvoerende communicatie. Je ondersteunt jouw collega’s bij het realiseren van de doelstellingen en de marketing en communicatie activiteiten. Deze activiteiten zijn bijvoorbeeld:

  • Het creëren van content en het communiceren van besluiten en nieuws.
  • Mee denken in campagnes voor de diverse labels die wij hebben (denk bijvoorbeeld aan DutchLease, Porsche Financial Services, EasyRent).
  • Je zorgt dat we ook extern – steeds meer- zichtbaar zijn en neemt de ruimte om hier je eigen ideeën voor in te zetten.
  • Het onderhouden van contacten met externe partijen, bijvoorbeeld het reclamebureau.
  • Je ondersteunt bij het organiseren van interne en externe evenementen.
  • En nog veel meer!

Afhankelijk van jouw eigen inbreng en enthousiasme kan jouw stage zo dynamisch zijn als jij wilt. Kenmerkend voor onze afdeling, bestaande uit vijf ervaren communicatieadviseurs, is dat we van aanpakken weten én gaan voor een goede werksfeer.

Wie zoeken wij?

Je bent een tweede- of derdejaars HBO communicatie student en op zoek naar een meewerkstage. Je wil het communicatie vak in de volle breedte leren kennen. Je bent leergierig, weet van aanpakken en je voelt je thuis in een commerciële organisatie. Communicatief ben je sterk, zowel in woord als in geschrift, en je hebt kennis van de gangbare computerprogramma’s.

Vanuit jouw opleiding heb je een basis meegekregen en wij geloven dat je daarmee voldoende in huis hebt om met ons team mee te draaien. Je bent vanaf september minimaal 20 weken en 40 uur per week beschikbaar om stage te lopen.

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro per maand ga je véél leren van ervaren communicatieadviseurs. Je doet werkervaring op en vormt daarmee een beeld van de verschillende werkzaamheden binnen het communicatie-vak. Een uitstekende basis voor de rest van jouw loopbaan!

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG (VWFS) gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële dienstverlening van VWFS ondersteunt dit doel. VWPFS heeft een sterke groeiambitie. De cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega’s die continu werken aan verbetering van dienstverlening.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl