Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Business Intelligence

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Development
Ervaring: Stage

Ben jij geïnteresseerd in Business Intelligence en wil je ontdekken hoe BI wordt toegepast in de praktijk? Wil je werken voor een professionele en dynamische organisatie en jouw kennis van BI toepassen? Kom stage lopen bij Volkswagen Pon Financial Services!

Wat ga je doen?

Je gaat samen met een hecht team aan de slag met Business Intelligence. Je draait mee met de dagelijkse gang van zaken op de afdeling. De interne klant is belangrijk en jij bent aanspreekpunt voor serviceverzoeken en incidenten op het gebied van BI. Op den duur ga jij bijdragen aan veranderingen en kun je met jouw frisse blik waardevolle inzichten geven waar wij veel van kunnen leren.

Wie zoeken wij?

Je zit in het tweede of derde jaar van jouw HBO opleiding en studeert in de richting van Data & Analytics, Business Intelligence of Data Management. Je beschikt over een zelfsturend vermogen en bent niet bang om zaken uit te zoeken. Je bent analytisch ingesteld en je streeft naar het beste resultaat. Kennis van BI rapportage & analyse tools en SQL is een pre.

Wat krijg je daar voor terug?

Jij gaat ervaring opdoen binnen een professionele organisatie en ontdekt hoe BI in de praktijk wordt ingezet. Je doet hands-on ervaring op met de specifieke producten die in gebruik zijn bij VWPFS, zoals SAP Business Objects en Tibco Data Virtualization. Ook ontdek je hoe we werken met methodieken als Scrum en leert sprintgericht werken. Je krijgt een stagevergoeding van 300 euro per maand op fulltime basis en (een deel van) jouw reiskosten vergoed. Om jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren ontvang je van ons een laptop in bruikleen.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60% van de aandelen) en Pon Holdings (40%). We zijn actief in de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, de grootzakelijke markt, het midden- en klein bedrijf en particulieren. Je zou kunnen zeggen dat wij autorijden financieel mogelijk maken. We delen met elkaar een passie voor auto’s en hebben jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Interesse?

Zie jij jezelf al stage lopen bij Volkswagen Pon Financial Services? Solliciteer via de sollicitatiebutton!

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl