Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Betalingsverkeer

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Finance
Ervaring: Stage

Ben je op zoek naar een interessante stage en wil jij weten hoe het is om te werken bij een dynamische en veelzijdige organisatie? Wij zijn per september op zoek naar een meewerk of een afstudeer stagiair!

Bij Volkswagen Pon Financial Services ga jij voor DFM, samen met het team van de afdeling Betalingsverkeer, aan de slag en ondersteun je bij de dagelijkse werkzaamheden. De hoofdtaak van de afdeling is zorgdragen voor het betalingsverkeer voor bestaande en nieuwe klanten. Daarbij is genoeg ruimte voor afstudeermogelijkheden en kun je bijvoorbeeld onderzoek doen naar de processen op de afdeling en hoe deze verbeterd kunnen worden.

Wat ga je doen?

Op de afdeling Betalingsverkeer zijn diverse mogelijkheden voor jou als stagiair. Het doel van de afdeling is het Europees en Nederlands betalingsverkeer optimaal te laten functioneren en ligt de focus op het zo efficiënt en effectief mogelijk laten verlopen van de werkzaamheden. Procesoptimalisatie speelt hierbij een grote rol! Een greep uit de werkzaamheden:

  • Voorziening in de informatiebehoefte van de interne & externe klant.
  • Verzorgen en controleren van de administratieve afhandeling omtrent het betalingsverkeer van de klanten.
  • Verzorgen van diverse rapportages zoals inzicht geven over gebruik betalingsverkeer.
  • Actief meedenken over verbeteringen en efficiency in onze processen.
  • Bezoeken van klanten samen met accountmanagement.

Wie zoeken wij?

Je studeert een HBO opleiding in de richting van Business Management of in de richting van Finance en je beschikt over financieel inzicht. Je zoekt een meewerk of een afstudeerstage. Je bent proactief, neemt initiatieven en je hebt kennis over en interesse in methodes voor het verbeteren van processen. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer, je kunt verbinding leggen met andere afdelingen en collega’s.

Wat krijg je daarvoor terug?

Je doet werkervaring op in een professionele organisatie. Je ontwikkelt jezelf in jouw competenties en op het gebied van procesverbetering. Je kunt jouw financiële kennis samen laten komen met automotive. Zo maak je niet alleen kennis met de automotive branche, maar ontdek je hoe het is om te werken voor een bank waar automotive centraal staat. Je ontvangt een stagevergoeding van 300 euro per maand op fulltime basis en je krijgt (een deel van) jouw reiskosten vergoed. Daarnaast krijg je van ons een laptop in bruikleen om jouw werkzaamheden uit te voeren.

Waar ga je stage lopen?

DFM is de beste autobank om mobiliteitsdromen waar te maken. DFM is een joint venture van Volkswagen Bank (60%) en Pon Holdings (40%). Het team werkt voor DFM/ Volkswagen Bank en op basis van service level agreements, voor Volkswagen Pon Financial Services.

We zijn gespecialiseerd in financieringen voor de automotive branche en richten ons hierbij op autodealers, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders. We helpen de klant in een turbulente autowereld door een financiële partner te zijn. Met expertise, branchekennis en een groot (auto)hart gaan we met plezier, vertrouwen en met lef aan de slag.

Heb je interesse in deze stage?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl