Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Stagiair Accounting

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO
Werkgebied: Overig
Ervaring: Stage

Ben je op zoek naar een interessante meewerkstage waarbij je alle facetten van het vak accounting kunt ontdekken? Wil jij weten hoe het is om te werken bij een dynamische en veelzijdige organisatie? Wij zijn per september op zoek naar een stagiair!

Bij Volkswagen Pon Financial Services ga jij samen met het team aan de slag en ondersteun je bij de dagelijkse gang van zaken. Beleef de breedte van het vak door mee te werken in de productie. Als stagiair mag je volop meewerken binnen het team en daardoor ontdek je snel jouw rol en voorkeuren.

Wat ga je doen?

Op de afdeling ga jij samen met het team meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het verwerken en registreren van facturen, maar ook contacten onderhouden met de leveranciers. Naast meewerken in de productie en de dagelijkse gang van zaken, ga jij je focussen op procesoptimalisatie. Jouw taken zullen bijvoorbeeld zijn:

  • Onderzoek naar procesoptimalisatie van een deelproces binnen de afdeling.
  • Participeren in het opstellen van de juiste werkinstructies voor de implementatie van een nieuw systeem.
  • Continu ondersteuning bieden bij verbetering van processen.

Wie zoeken wij?

Je bent een tweede- of derdejaars HBO student in de richting van economie of bedrijfskunde en bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarbij finance en automotive samenkomen. Je bent proactief en gedreven en streeft naar het beste resultaat. Daarnaast ben je analytisch sterk en werk je nauwkeurig. Je bent sociaal en zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband werken. Vanaf september ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis, doe jij werkervaring op in een dynamische en professionele organisatie. Je ontwikkelt jezelf op het gebied van zelfstandigheid en procesoptimalisatie. Je ontdekt het vak van accounting binnen een groot bedrijf en kan hiermee een allround beeld vormen.

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG (VWFS) gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële dienstverlening van VWFS ondersteunt dit doel. VWPFS heeft een sterke groeiambitie. De cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega’s die continu werken aan verbetering van dienstverlening.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl