Stagelopen bij VWPFS

Kom werken als

Afstudeerstagiair DFM

Locatie: Amersfoort
Opleidingsniveau: HBO / WO
Werkgebied: Overig
Ervaring: Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht waarbij je de kans krijgt om een beleid te herstructureren?  Wil jij de kennis en theorie die je de afgelopen jaren hebt opgedaan optimaal toepassen in een breed onderzoek? Wij zijn op zoek naar een stagiair!

Wat ga je doen?

Je gaat het klachtenbeleid handvatten geven en zet daarin de klant centraal. Je geeft inzicht in de customer journey van de klant en onderzoekt van onze verschillende producten het klachtenproces. Je geeft niet alleen verbeteradviezen over de customer journey, maar ook over het monitoren en rapporteren van de klachten.

Je gaat er voor zorgen dat de klachten snel behandeld en opgelost kunnen worden en daarbij ook dat er zo min mogelijk tijd van de medewerker wordt gevraagd om dit te doen. De klachten moeten gelogd kunnen worden en de oplossing ervan moet duidelijk en eenvoudig zijn.

Wie zoeken wij?

Je zit in het laatste jaar van jouw HBO of WO opleiding en bent geïnteresseerd in het onderzoeken en verbeteren van processen. Je hebt een analytisch vermogen, bent klantgericht en proactief. Je kunt goed samenwerken in een team, maar ook zelfstandig kun je aan de slag. Het voortouw nemen is voor jou geen probleem.

Wat krijg je daar voor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis krijg je de gelegenheid om samen met business professionals een beleid op te zetten waar de organisatie op vooruit gaat. Je ontwikkelt jezelf op het gebied van zelfstandigheid, procesverbetering en verandermanagement. Daarnaast doe je werkervaring op in een professionele en dynamische organisatie.

Waar ga je stage lopen?

DFM is de beste autobank om mobiliteitsdromen waar te maken. We zijn in control en dagen elkaar uit om samen continue te verbeteren. We helpen de klant durven investeren in een turbulente autowereld door een financiële partner in mobiliteit te zijn, vol van expertise en branchekennis. Dat doen we slagvaardig en met lef. We hebben een groot (auto)hart en gaan met plezier en vertrouwen voor goud.

De gereguleerde financiële activiteiten die onder toezicht vallen van de Europese Centrale Bank, zijn in een separate joint venture van Volkswagen Bank en PON Holdings B.V. ondergebracht, te weten DFM N.V. Het team werkt zowel voor de entiteit DFM / VW Bank als, op basis van service level agreements, voor Volkswagen Pon Financial Services en alle gelieerde entiteiten.

Interesse?

Solliciteer direct

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiters: Lianne, Chantal en Iris.

Tel: 033 - 4549922
E-mail: jobs@vwpfs.nl