Yaron Stetter (Accountmanager Binnendienst)

Sinds 2016 werkt Yaron Stetter als Accountmanager op de binnendienst. Sinds 2017 is er bij Sales een hoop veranderd en Yaron heeft deze veranderingen van dichtbij meegemaakt. Aan hem dan ook de vraag: hoe gaat het nu?

"Om maar meteen te antwoorden op de vraag;" begint Yaron, "het gaat goed. In de kern is mijn werk niet veranderd. We vervullen nog steeds de financieringsbehoefte van de dealers. Wat is veranderd, is dat de sales van verschillende afdelingen dichter bij elkaar zijn gekomen. Als binnendienst zijn we ook fysiek bij elkaar gezet. Maar ook buiten zie ik dat in toenemende mate de samenwerking wordt gezocht."

 

"De automotive branche is, vanuit economisch oogpunt, bijzonder interessant. Je hebt te maken met de dynamiek van conjunctuur, wet- en regelgeving, merkbeleving, een importeur met dealernetwerk en de consument."

 

"Veranderen gaat niet van vandaag op morgen, maar er wordt tussen de accountmanagers meer onderling afgestemd over klanten. We kunnen volledig samen optrekken naar de klant, one face to the customer. Ik merk het nu al tijdens de gezamenlijke stand-ups dat het goed is om te weten waar andere accountteams mee bezig zijn. Je kan elkaar zo helpen, informeren en de bal toespelen om uiteindelijk bij de klant het verschil te maken."

"Na 7 jaar gewerkt te hebben bij de Rabobank op het gebied van zakelijk en financieren, vond ik het tijd worden voor iets anders. Ik kwam toen via LinkedIn bij VWPFS terecht. De functie sprak mij meteen aan en de automotive branche is, vanuit economisch oogpunt, bijzonder interessant."

"Je hebt te maken met de dynamiek van conjunctuur, wet- en regelgeving, merkbeleving, een importeur met dealernetwerk en de consument. Waar ik bij Rabobank vooral een generalist was, word ik hier meer en meer een specialist. Nog even en ik krijg verstand van auto’s."

Benieuwd naar andere collega's?